Maratonul Olteniei 2018, prima zi: 294 ciclisti, 2 trasee, multa energie, daruita celor trei cauze sociale, beneficiare ale evenimentului. 

Prima zi a evenimentuluia adunat la start 294 de iubitori de MTB din tara sistrainatate, care si-au testat genele de maratonisti in zona deluroasa din vecinatatea municipiului Ramnicu Valcea.

La deschiderea evenimentului au fost prezenti Ondřej Šafář–noul Country Manager al Grupului CEZ in Romania, Martin Zmelik–initiatorul si sustinatorul Maratonului Olteniei, alaturi de autoritatile locale: Mircia Gutau – Primarul Municipiului Ramnicu Valcea, Florian Marin – Prefectul judetului Valcea, Adrian Mihaila – Consilier Consiliul Judetean Valceaprecum si reprezentanti ai partenerilor Platinum ai evenimentului, Corneliu Bodea – CEO al Grupului Adrem si Andrei Rati– CEO RC Europe.

Adrenalina, emotiile, distractia si relaxarea au dominat prima zi a Maratonului Olteniei 2018. Iar zonele tematice amenajate in Parcul Zavoi au strans vizitatori care s-au bucurat de distractie in aer liber, alaturi de prieteni sau familie. Acestia au putut alege intre o serie de activitati – testarea tehnologiilor 3D / VR, activitati in familie, jocuri dedicate copiilor, dar au avut parte si de zone utilitare, precum cele de incarcare a telefoanelor sau de vizualizare a rezultatelor live.

Efortul sportivilor de la probele de MTB a fost rasplatit cu un fond de premiere in valoare de aproximativ 19.000 lei, constand in produse sportive si premii in banisi multe alte surprize.

Articolul precedentAtenționare meteorologica in Județul Valcea
Articolul următorZilele comunei Bujoreni