Plecat din Alba Iulia, pe 1 iulie 2018, Marsul Centenarului va ajunge si la Ramnicu Valcea pe 21 iulie, dupa ce a trecut prin Cluj Napoca, Reghin, Tg Mures si Sibiu, si a parcurs 400 din cei 1300 de km ai traseului.

Centrul Civic din Scuarul Mircea cel Batran va fi punct de sosire pentru Marsul Centenarului, la ora 19, dupa o scurta oprire la Primaria Ramnicului, in jurul orei 18,30.

Organizatorii au pregatit un indemn la unitate pentru aceasta ocazie :

„Veniţi cu mic cu mare, în anul Centenarului, să întâmpinăm Făclia Unirii în oraşul Basarabilor pentru susţinerea Unirii Basarabiei cu România ! ”

BASARABIA E ROMÂNIA!

„Din Ţara noastră eu vă scriu,
Dulci fraţi de dincolo de Prut.
Vă scriu cum pot şi prea târziu,
Mi-e dor de voi si vă sărut.”

Unionistii din Chisinau, Bucuresti, Gratiesti, Pitesti, Botosani si alte localitati ale tarii, dar si din Republica Moldova, au purtat Flacara Unirii in cea de-a patra etapa a Marsului Centenar, pe traseul Sibiu – Manastirea Cozia – Rm Valcea. Duminica, acestia vor incheia etapa la Curtea de Arges.

Tu, Ardeal…

Publicată de Semnează pentru Basarabia e România pe Vineri, 20 Iulie 2018

video : facebook Semneaza pentru Basarabia e Romania

Marsul Centenarului va continua spre Campulung, Targoviste, Ploiesti, Soveja, Marasti, Marasesti, Barlad, Vaslui, Iasi, Ungheni, Lozova si se va opri la Chisinau, pe 1 septembrie 2018.

 

Articolul precedentExamen de capacitate preoțească în Mitropolia Olteniei
Articolul următorComedie și culoare in Centrul Ramnicului