Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Milcoiu din judetul Valcea au intervenit în această dimineață, 4 septembrie, în comuna Dănicei, unde un autoturism a luat foc în stradă. Sositi la fata locului, politistii aveau sa constate că șoferul a consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii au fost sesizați de o femeie din comună, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 678B, la Dănicei , în fața unei locuințe, se află un autovehicul în flăcări, iar șoferul acestuia pare a fi sub influenața alcoolului.

Polițiștii și pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea s-au deplasat imediat la fața locului, focul fiind stins, incidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

Șoferul, un bărbat de 66 de ani, din comuna Cuca, județul Argeș, identificat la fața locului, se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,67 mg./l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice la unitatea spitalicească, iar polițiștii au deschis un dosar penal.

 

Articolul precedent1630 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Articolul următorStagiunea 2018 – 2019 începe mai devreme la Teatrul Ariel !