Campioana României la handbal feminin, SCM Rm. Vâlcea, echipă pregătită de Florentin Pera, joacă la sfârșit de săptămână poate cel mai important meci al sezonului. În Liga Campionilor, vâlcencele merg în Germania, acolo unde vor întâlni campioana țării, Bietigheim, echipă pe care au învins-o la Vâlcea la 7 goluri diferență.

Duminică, 10 noiembrie, de la ora 19.00, SCM Rm. Vâlcea are 4 variante de calificare în grupele principale ale Champions League, în fața campioanei Germaniei, Bietigheim.
După victoria de la Râmnicu Vâlcea din prima etapă, scor 34-27,campioana României se poate califica dacă învinge la orice scor, face meci egal, pierde la mai puțin de 7 goluri diferență sau pierde la exact 7 goluri, însă înscrie mai mult de 27 de goluri.
Tot duminică, de la ora 16.00, franțuzoaicele de la Brest, neînvinse în grupă, joacă acasă cu Buducnost, ambele echipe fiind deja calificate în grupele principale.
Ultima etapă a grupelor va aduce pe 16 noiembrie, în Sala Sporturilor Traian, liderul Brest, una dintre cele mai în formă echipe din actualul sezon de Champions League, o grupare care va ținti victoria la Vâlcea și pentru că fiecare punct obținut în grupe cu echipele calificate, contează în economia clasamentului grupelor principale.