Medicul vâlcean Constantin Mihai care a dus numele Râmnicului în străinătate, sărbătorit astăzi.

Medicul oftalmolog de origine vâlceană este Președintele Asociației Medicilor de pe Coasta de Azur. (AMORO).

Este și autorul primului manual de Medicina Aeronautica in limba romană, scris împreuna cu Dr. Ionuț Panait, care a lucrat ca Inspector de medicina aeronautica la Autoritatea Aeronautica Civilă Romană. 

Imagine

Imagine

Dr. Constantin Mihai, doctor in Stiinte Medicale, a înființat și clinica Medicalma Vision din Râmnicu Vâlcea, din dorința de a avea grijă și de vederea pacientilor locurilor natale.

Prima optică lounge din Râmnicu Vâlcea, Medicalma Vision, oferă pacienților prilejul de a fi consultați de medici specialiști oftalmologi, veniți special din București.

Medicul a participat, pana in prezent, la unele dintre cele mai importante congrese și traininguri de oftalmologie din țara și din strainatate (Japonia, Franța, Spania, Italia, Elveția, Grecia).

Imagine

Imagine

A fost prezent la conferințe de specialitate alături de personalități precum Dr. Takayuki Akahoshi, seful serviciului de oftalmologie la Mitsui și unul dintre cei mai experimentati chirurgi oftalmologi la nivel mondial.

Imagine

Realitatea de Vâlcea îi urează „La Mulți Ani!”, mult succes și felicitări pentru implicare și sprijinul comunității vâlcene!

 

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentSărbătorit astăzi, președintele CJ Vâlcea transmite un mesaj vâlcenilor
Articolul următorAtenție! Cod galben de inundații în Vâlcea