Evenimentele organizate sub genericul „Decembrie Magic” vor continua în centrul Râmnicului.

Joi, 5 decembrie, începând cu ora 16.00, cei mici şi cei mai mari sunt aşteptaţi în Scuarul Mircea cel Bătrân la un spectacol în cinstea unuia dintre cele mai îndrăgite şi pline de semnificaţii personaje ale sărbătorilor de iarnă, Moş Nicolae.

Deschiderea o vor face elevii Liceului de Arte ”Victor Giuleanu” (clasele de canto ale profesorilor Doina Ghiţan şi Robert Pâlşu), al căror spectacol va fi urmat, la ora 17.45, de recitalul de muzică uşoară al Alexandrei Popescu.

La ora 18.00, magia va cuprinde centrul oraşului odată cu venirea lui Moş Nicolae, care va aduce daruri pentru copiii cuminţi.

Mos Nicolae va fi adus în Râmnic, într-o reprezentaţie interactivă pe tema poveştilor de iarnă, de către actorii Teatrului Municipal ”Ariel” şi de cei ai Teatrului Vostru din Sibiu!

Momentul final al serii va fi reprezentat de recitalul de la ora 19.00 al formaţiei ”Distinto”, ce revine la Râmnicu Vâlcea pentru încă o incursiune în spaţiul muzical al pop-operei şi cu unele dintre cele mai frumoase colinde de Crăciun.