Nodul rutier care va conecta Pasajul Tudor Vladimirescu, prin bretele cu zona de sud a Râmnicului va fi inaugurat în două săptămâni.

„Cert este că la începutul anului 2020 vom avea un trafic fluent pentru cei care vor veni dinspre Sibiu sau Bucureşti şi vor dori să intre în Ostroveni”, declara edilul vâlcean în septembrie, anul trecut.

Bretelele de legatură la Pasajul Suprateran „Tudor Vladimirescu” vor fi inaugurate cu patru luni și o zi mai devreme decât estimările inițiale, a declarat Mircia Gutau.

Astfel, pe 29 decembrie, va avea loc inaugurarea lucrarilor celei mai mari investitii a ultimilor ani din Ramnicu Valcea (artera de legatura intre bulevardul Nicolae Balcescu si bulevardul Tineretului, inclusiv rampele aferente pasajului suprateran).

Investiția, a carei idee exista încă din anii 1989, se ridică la suma de 20.816.297,4 lei.

„Noua constructie va solutiona multiplele probleme de trafic existente in prezent”, a declarat recent primarul Mircia Gutau.

Lucrarile pentru pasajul Tudor Vladimirescu, podul care traversează calea ferată în prelungirea Bulevardului Tudor Vladimirescu, au fost încheiate în urmă cu patru ani.