Din cauza întârzierilor la plata facturilor reprezentând servicii de furnizare apă potabilă şi canal, APAVIL SA a decis sistarea alimentării cu apă în cazul Asociaţiei de Proprietari Nr. 1 Brezoi, inclusă în categoria clienţilor rău-platnici și care, la data de 26.07.2018, înregistrează o datorie de 342.570,20 lei reprezentând 10 luni restanțe.

Societatea APAVIL SA este nevoită să apeleze la această măsură întrucât s-a constatat creşterea semnificativă a cuantumului sumelor datorate de către clienţi în contul serviciilor prestate.

Deşi conducerea societăţii a manifestat întotdeauna înţelegere în ceea ce priveşte achitarea de către asociaţiile de proprietari a facturilor pentru serviciile prestate, se pare că în anumite cazuri clienţii nu au găsit de cuviinţă sa aprecieze just această atitudine.

Asociaţia de proprietari a fost deja notificată, urmând ca acţiunea de debranşare să demareze în perioada imediat următoare. Locatarii bun-platnici din cadrul asociaţiei de proprietari care va fi debranşată, sunt rugaţi să înţeleagă necesitatea adoptării unor astfel de măsuri.

Articolul precedentÎncepe amenajarea Splaiului Independenței pentru Zilele Imnului
Articolul următorDelegaţii din Serbia, Cehia şi Belarus, la evenimentele dedicate Zilei Imnului National