Un nou scandal cu tentă sexuală explodează în spațiul public. O minoră a reclamat că ar fi fost abuzată sexual de politicieni din AUR, în urma unei petreceri cu alcool, la tabăra de vară a tineretului din partidul condus de George Simion.

Politistii din Ialomița au fost sesizati de către o minoră, în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că în cursul zilei de 15 septembrie a fost plecată cu o delegație compusă din membrii partidului AUR în mun. Constanța, fiind cazați la un hotel.

Tânăra susține că în cursul nopții a consumat băuturi alcoolice „cu mai multe persoane din delegație, iar când s-a trezit a simțit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge”.

Adolescenta a declarat că nu-și amintește ce s-a întâmplat și nu dorește să dea relații cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel, potrivit Poliției. Cercetările în caz sunt în curs de derulare.

Potrivit Realitatea Plus, persoanele care ar fi fost în cameră cu adolescenta sunt doi membri AUR adulți, cu vârsta de circa 40 de ani. 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentPreședintele PNL, Nicolae Ciucă: Ridicarea oficială a MCV, un real succes
Articolul următorLucian Bode: Partidul Național Liberal va da președintele țării și în 2024