Un regizor în vogă, Lia Bugnar, o actriță de top, Letiția Vlădescu și un spectacol de zile mari, un spectacol care a fost selecționat și prezentat pe scena Festivalului Național de Teatru, București 2019, este propunerea Teatrului Anton Pann din Rm Vâlcea pentru ziua de 1 decembrie.

Spectacolul „Această Sonia”, pe textul și în regia Liei Bugnar, spune povestea de viață a unei violoniste de talie internațională căreia destinul i-a rezervat cu totul un alt traseu decât cel pentru care se pregătise.

Este povestea unei tinere în culmea succesului ca violonistă de top.

Un incident aparent total nelalocul lui, extrem de enervant, din timpul unui concert la Ateneu, este declanșatorul unei serii de evenimente complet neașteptate, care îi vor schimba nu doar viața și întreaga lume interioară și exterioară a Soniei, dar și viețile unor oameni mai mult sau mai puțin apropiați ei.

Letiția Vlădescu este actrița care dă viață acestei povești atât de palpitante și emoționante în același timp. 

“Această Sonia” este povestea unui moment de criză din viața unui om, încadrat de clipa de dinainte și de clipa de după și surprinde felul în care ne redimensionam viața atunci cînd destinul are alta agendă pentru noi decît cea pe care o alcătuiserăm cu nejustificată încredere.

Așadar, pe 1 decembrie de la ora 19.00, are loc spectacolul -“Această Sonia” , pe textul și în regia Liei Bugnar.