Adunarea Generală a Procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea şi-a însuşit şi susţine în unanimitate protestul declanşat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Secţia pentru Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Adunarea Generală a Procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalului Vâlcea s-a reunit astăzi, în baza unei hotărâri a Secţiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, pe tru a- și exprima poziția față de modificările Legilor nr. 303/2004, 304/2004 şi 317/2004, aduse prin OUG nr. 7/19.02.2019.

AGP din cadrul Parchetului Judeţean Vâlcea anunță printr- un comunicat că „susţine, în unanimitate, punctele de vedere emise de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Secţia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, în sensul că, modificările aduse Legilor justiţiei prin actul normativ emis la data de 19 februarie 2019 de Guvernul României, pot conduce la un blocaj instituţional şi ar pune Ministerul Public în imposibilitatea de a-şi realiza atribuţiile specifice, prevăzute de Constituţia României şi legile organice”.

Articolul precedentCel de- al treilea patriarh al Bisericii Ortodoxe Române, Justinian Marina, comemorat în județul Vâlcea
Articolul următorAccident cu 3 victime la Dragasani, pe DN 64 !