Joi, 2 iulie va începe distribuirea ajutoarelor alimentare şi a produselor de igienă în cadrul POAD 2020, la Râmnicu Vâlcea.

Produsele alimentare vor fi distribuite la sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 10 din carterul Ostroveni, în baza proiectului cu finanţare europeană ”Acordarea de pachete cu ajutoare alimentare în cadrul POAD 2018 – 2020”.

Beneficiari: familiile şi persoanele singure cărora le este stabilit dreptul la un venit minim garantat, familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei şi persoanele sau familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor sau persoane dependente şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate.

950 de cetățeni vor beneficia de sprijin, au anunțat autoritățile.

Vor beneficia de asemenea şi de o nouă distribuire de produse de igienă personală şi detergent în baza proiectului ”Acordarea de produse de igienă în cadrul POAD 2018 – 2020”, finanţat după aceeaşi schemă – Uniunea Europeană.

Pentru evitarea aglomerării şi pentru preîntâmpinarea răspândirii coronavirusului, începând de joi dimineaţa, zilnic, la depozitul constituit la Şcoala Gimnazială nr. 10 din str. Luceafărului nr. 7 sunt aşteptaţi, cu actul de identitate, aproximativ 300 de cetățeni.

Acțiunea va continua și săptămâna viitoare.

Sursa: Realitatea de Valcea