Prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, a dat cateva detalii privind gradul de implementare a Programului pentru școli al României, în luna iunie 2018, desfășurat și la nivelul județului Vâlcea pentru anul școlar 2017-2018.

In baza contractului de furnizare nr.12952/1870/28.09.2017 privind achiziționarea și distribuția produselor lactate și de panificație pentru elevii din învățământul primar și gimnazial de stat și privat, precum și pentru copiii preșcolari din grădinițele de stat și private cu program normal de 4 ore și a actelor adiționale emise ulterior,  elevii și  preșcolarii din județul Valcea au beneficiat, în luna iunie, de produse lactate și de panificație, numărul de beneficiari fiind de 32.952.

Direcția de Sănătate Publică Valcea, în baza competențelor stabilite prin H.G.nr.640/2017, prin compartimentul de resort, a dispus verificarea spațiilor  de depozitare a produselor lactate și de panificație distribuite în cadrul programului, monitorizarea temperaturii în spațiile frigorifice și asigurarea apei potabile în unitățile școlare din județul Vâlcea.

În cursul lunii iunie 2018  au fost verificate următoarele unități școlare: Școala gimnazială Popești, sat Dăești, Școala primară Marcea comuna Ionești,Grădinița cu program normal Marcea, comuna Ionești, Grădinița cu program normal Ocnele Mari, Școala gimnazială Costea Marinoiu Ocnele Mari, Școala gimnazială Gura Văii, comuna Bujoreni, Școala gimnazială nr.5 Rm. Vâlcea.

Nu au fost constatate deficiențe și s-au făcut recomandări privind respectarea legislației sanitare în vigoare în unitățile controlate.

 

Articolul precedentUn nou examen de atestare a administratorilor de imobil
Articolul următorPasapoarte pe 10 ani pentru tinerii peste 18 ani !