Voluntari din mai multe tari, veniti in Romania prin programul Erasmus +, Serviciul European de Voluntariat au lansat la biblioteca muncipala Dragasani un punct de informare ecologica.

Punctul de informare ecologica este un rezultat al proiectului de voluntariat ”Volunteers for environmental education” si va functiona in cadrul  Bibliotecii Municipale Dragasani in perioada 25.11.2019-30.04.2020.

Lansarea punctului de informare ecologica a debutat cu o prezentare a activitatilor de voluntariat realizate de voluntari in perioada 1/5-21/11/2019.

Voluntarii au prezentat atelierele de educatie ecologica realizate in scoli, actiunile de ecologizare realizate in orasul Dragasani si in sate limitrofe, actiunile de promovare a educatiei ecologice si a protejarii mediului inconjurator.

Permanenta  punctului de informare ecologica va fi asigurata de voluntari care vor avea posibilitatea sa  interactioneze cu tineri din Dragasani si sa le vorbeasca despre educatia ecologica si protejarea  mediului  inconjurator.

In cadrul punctului de informare ecologica vor rula filme dedicate educatiei ecologice si vor fi organizate dezbateri si mese rotunde dedicate protejarii mediului inconjurator.

Mai multe informatii despre activitatile derulate in cadrul punctului de informare ecologica pot fi accesate de pe pagina de facebook a proiectului: https://www.facebook.com/voled.evs/