Mai multe persoane care se aflau la o petrecere, la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, au ajuns la spital acuzând stări de rău.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe SMURD şi SAJ. Este vorba de 14 persoane care au ajuns la spital, de la petrecere: 6 persoane transportate de ambulanţe SAJ la spital, 2 persoane transportate de SMURD Vâlcea şi 6 sau prezentat singure la spital.

„În această seară, paramedicii SMURD au fost solicitați să intervină în Rm. Vâlcea – Zona Centrală la o locație cu profil de alimentație publică pentru acordarea de îngrijiri medicale mai multor persoane care acuzau stare de rău. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD și SAJ cu personalul aferent unde au constatat că cele sesizate la 112 se confirmă, persoanele în cauza acuzând cefalee, stări de vomă și dureri abdominale”, transmite ISU Vâlcea.

O anchetă a fost deschisă de poliţişti.

„La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 20:20, Poliția  municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta unui restaurant din municipiu, mai multe persoane acuză stări de rău.

Din primele verificări efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că, în incinta restaurantului se desfășura o petrecere la care erau prezente un număr de aproximativ 70 de persoane, iar la un moment dat, unele dintre acestea au acuzat stări de rău.

La spital au ajuns mai multe persoane, în vederea efectuării de investigații medicale amănunțite.

În continuare, polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Vâlcea.Mai multe persoane care erau la o petrecere, în Râmnicu Vâlcea, la spital cu stări de rău

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentPoliţiştii opresc autoturismele care vor să urce la Rânca dacă nu au lanţuri de iarnă
Articolul următorDosar pentru trafic de droguri, în cazul tinerilor care se aflau la o petrecere, în Râmnicu Vâlcea şi au ajuns la spital