Acasă Sport S.C.M. Rm. Vâlcea a câştigat Memorialul „Constantin Tită” !

S.C.M. Rm. Vâlcea a câştigat Memorialul „Constantin Tită” !

S.C.M. Rm. Vâlcea a câştigat Memorialul „Constantin Tită” învingând pe Corona Brasov, CSM Slatina si Gloria Buzau. Iulia Dumanska şi Alicia Fraga Fernadez au fost remarcatele turneului.

 

S.C.M. Rm. Vâlcea a învins cu 25-20 pe CSM Slatina, cu 25-19 pe Gloria Buzău şi cu 25-24 pe Corona Braşov.

S.C.M. Rm. Vâlcea-Corona Brasov a fost cel mai bun meci al turneului, cu vâlcencele impunându-se la limită, în ultimele minute. La Corona au lipsit Eliza Buceschi, centrul „naţionalei” României, care are probleme la ambii genunchi după Campionatul European, şi trebuie să facă o pauză, dar şi Ekaterina Vetkova, in timp ce la S.C.M. Rm. Vâlcea nu au jucat Ines Khouildi şi Samara da Silva, ambele menajate.

CSM Slatina, echipa Victorinei Bora, s-a clasat pe locul doi, oltencele trecând cu 23-19 de Corona şi cu 26-22 de Gloria Buzău. Braşovencele au terminat pe 3 după victoria în faţa Buzăului, 24-23.

Alicia Fernandez, centrul „naţionalei” Spaniei, a fost desemnată cea mai tehnica jucătoare a turneului de la Vâlcea, iar Sorina Tîrcă, interul stânga de la Corona, a fost golgetera competitiei.

Cel mai bun portar a fost goalkeeperul echipei naţionale a Romaniei, Iulia Dumanska.

Liga Naţională feminină se va relua pe 9 ianuarie, insa S.C.M. Rm. Valcea va juca pe 10 ianuarie, acasa, cu Universitatea Cluj . Până atunci, S.C.M. Rm. Vâlcea e pe primul loc, cu 27 de puncte, urmată de CSM Bucureşti cu 24 şi Măgura Cisnădie cu 17.

Articolul precedent“Mirajul Oltului”, poveste cu final așteptat. “Pentru mine a fost una dintre marile provocări”, a declarat Constantin Rădulescu
Articolul următorArticole de îmbrăcăminte sustrase din container !