Acasă Sport S.C.M. Rm. Valcea, de neoprit in Liga Florilor !

S.C.M. Rm. Valcea, de neoprit in Liga Florilor !

S.C.M. Rm. Valcea, echipa pregatita de Florentin Pera, a învins la Slatina cu 29-26, dar liderul Ligii Florilor a trebuit să se întrebuinţeze serios pentru a lua toate punctele puse in joc.

 

Vâlcea a condus în permanenţă, dar nu a avut puterea să se desprindă decisiv, pentru a scăpa de emoţii. A avut 13-9 în prima parte, dar imediat Slatina a revenit, şi la pauză au mai rămas doar două lungimi avans: 13-11.

Partea a doua a fost şi mai echilibrată, Slatina egalând la 15 şi apoi ţinându-se scai de vâlcence.Soarta meciului s-a decis în ultimele 10 minute. La 23-24, Vâlcea a înscris de trei ori consecutiv şi s-a distanţat la patru goluri.

Portarita S.C.M.-ului, Diana Ciucă a contribuind din plin la acest avantaj, ea apărând în acest interval două aruncări de la 7 metri, trei in total in aceasta partida.

Pentru liderul clasamentului au marcat Irina Glibko, Marija  Petrovic si Samara da Silva, cate 5 goluri, Alicia Fernandez si Ana Maria Popa, 3 goluri, Cristina Florica, Raluca Bacaoanu si Natalia Vasileuskaya, cate 2  goluri, Marta Lopez si Andreea Pricopi, cate un gol.

Articolul precedentConcert la Filarmonica Ion Dumitrescu, prilejuit de Ziua Culturii Naționale
Articolul următorO nouă victorie în sportul vâlcean. CSM Slatina – SCM Rm. Vâlcea, scor 26-29