Peste 2.000 de spectatori au asistat la victoria handbalistelor de la SCM Rm. Vâlcea în fața deținătoarei Cupei EHF, SCM Craiova. Scorul final 27-23, le menține pe elevele lui Florentin Pera pe primul loc al clasamentului, după două etape, în Liga Florilor.

Meciul de la Rm. Vâlcea a stat sub semnul echilibrului de la început și până aproape de final. Craiovencele au condus o singură dată, la două goluri diferență, chiar dupa ce antrenorul Bogdan Burcea a vrut sa retragă echipa de pe teren.

Trifunovic, a fost eliminată definitiv pentru lovire cu cotul, iar la scurt timp, și antrenorul oaspetelor a fost trimis în tribună, nu înainte de a se certa în drumul său și cu publicul spectator.

Handbalistele vâlcene au marcat când au vrut de pe extremă, Marta Lopez Herrero, cu 9 goluri și Ana Maria Popa, cu 6 goluri fiind cele mai bune marcatoare ale gazdelor. În poartă, Yulia Dumanska, venită chiar de la SCM Craiova în acest sezon, a apărat excelent, spre bucuria spectatorilor veniți în Sala Sporturilor Traian.

Pe lângă cele doua extreme, au mai punctat pentru gazde Alicia Fernandez, 4 goluri, Yrina Glibko, 3 goluri, Samara Da Silva Vieira, 2 goluri, Maria Gavrilă, Cristina Florică si Marija Petrovic, câte un gol.

În etapa a treia, SCM Rm.Vâlcea se va deplasa la Baia Mare.

 

Articolul precedentPesta porcina nu ameninta judetul Valcea!
Articolul următorRestricții de circulație la Râmnicu Vâlcea !