SCM Rm Valcea a reusit sa ramana neinvinsa in Liga Nationala de handbal feminin si dupa deplasarea de la Baia Mare ! 

Elevele antrenorului Florentin Pera au avut de muncit serios in deplasarea din nordul tarii pentru a obtine toate punctele puse in joc. Intr-o partida extrem de echilibrata, SCM Rm Valcea s-a vazut condusa la pauza cu un gol, scor 12-11.

Repriza a doua a stat si ea sub semnul echilibrului, valcencele reusind sa se desprinda la doua goluri in ultimul minut de joc.

Si de aceasta data, ca si in meciul cu SCM Craiova, cea mai buna marcatoare a echipei de sub Dealul Capela a fost Marta Lopez Herrero, cu 7 goluri, secondata de Samara Da Silva Vieira si Alicia Fernandez, cu cate 4, Irina Glibko, 3 goluri, Maria Gavrila si Ana Maria Popa, 2 goluri, Cristina Florica, Raluca Bacaoanu si Diana Badea, cate un gol.

Cu 3 victorii din tot atatea posibile si cu cea mai buna aparare din Liga, doar 60 de goluri primite, valcencele se mentin pe primul loc al clasamentului, la egalitate cu CSM Bucuresti. In etapa viitoare, in Sala Sporturilor Traian, vine echipa lui Gheorghe Tadici, HC Zalau. Meciul se va disputa joi, 20 septembrie 2018.

 

Articolul precedent200 de tone de rosii, produse de Valcea, in extrasezon
Articolul următorCursuri de formare profesională la Râmnicu Vâlcea