Ca urmare a comunicatului SC CHIMCOMPLEX SA Borzești, Sucursala Râmnicu Vâlcea, care anunță întreruperea apei potabile pe magistrala Oltchim – firul B, din data de 14.08.2019 ora 0700 până în data de 15.08.2019 ora 19.00, APAVIL anunță oprirea furnizării apei potabile în două localități ale județului.

În perioada menționată va fi întreruptă furnizarea apei potabile la utilizatorii din comuna Mihăești (zona Stupărei) și oraș Băbeni (zona Tătărani) .

După remedierea situației de către SC Chimcomplex SA Borzești, pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în toate zonele afectate.

Deoarece la punerea în funcțiune a sistemului, calitatea apei va fi influențată atât în zonele de intervenție cât și în cele adiacente, se recomandă consumatorilor afectați ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produsă ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății .