Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a conductei ce va alimenta obiectivul din Râmnicu Vâlcea, strada Gib Mihaescu , nr.23 (complex Comercial Peny) cu conducta existentă pe strada Gib Mihăescu, la solicitarea constructorului  Regio Impex  SA, în data de 10 septembrie 2018, între orele 0900 – 1300, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în Râmnicu Vâlcea pe strada Gib Mihăescu (Lukoil  si Valoris SRL).

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei pe strada Gib Mihaescu ), angajații Apavil SA vor efectua purjări atât în zonă, cât și în zonele adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.

Se recomandă consumatorilor afectați ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produsă ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise al beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății .

Articolul precedentTeren de sport și loc de joaca inaugurate în zona Nord
Articolul următorMarele Premiu al Galei „Hop” la Valcea !