Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău a convocat o nouă ședință de Consiliu Local la început de săptămână !

Având în vedere referatul Serviciului Administraţie Publică Locală, Registrul Agricol și Arhivă, prin care se propune emiterea unei dispoziţii privind convocarea Consiliului Local în şedinţă extraordinară, în data de 13.08.2018, ora 13.00, astăzi se vor supune aprobarii urmatoarele puncte :

Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea declanșării procedurii de selecție pentru un post de membru în Consiliul de Administrație al societății ETA SA.

Raport și proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ”APA Vâlcea” să exercite, în numele și pe seama Municipiului Râmnicu Vâlcea, atribuțiile de autoritate publică tutelară în raport cu operatorul regional Societatea APAVIL SA.

Raport și proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2018.

Raport și proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al instituțiilor de cultură, sport și asistență socială pentru anul 2018.

Raport și proiect de hotărâre privind revocarea Hotărârii Consiliului Local nr. 197 din 27.06.2018 referitoare la transmiterea imobilului-teren în suprafață de 19.834 m.p. și construcții în suprafață de 6.119 m.p., situat în b-dul Nicolae Bălcescu nr. 26, din proprietatea Municipiului și administrarea Consiliului Local, în proprietatea statului și administrarea Ministerului Educației Naționale-Universitatea din Pitești.

Articolul precedentMetode inedite de sancţionare a celor care fac mizerie la Rm. Vâlcea !
Articolul următorLocuri de muncă sezonieră în agricultură