Societatea Oltchim SA caută un operator chimist. Misiunea postului: deserveste,supravegheaza, verifica si exploateaza instalatiile conform instructiunilor de lucru.

Responsabilitati principale:

Opereaza cu materiale, utilaje si echipamente in functie de caracteristicile constructive si functionale, de procesele fizico – chimice care au loc si de fisele tehnice ale substantelor folosite la locul de munca.

Beneficii:

Angajare full-time;
Pachet salarial stimulativ;
Tichete de masã;
Oportunitãţi de dezvoltare profesională și de carieră
Candidatul ideal posedă cunoștințe profesionale solide, este pasionat de domeniul în care s-a specializat, persoană orientată spre cunoaștere și bine motivată să își dezvolte cariera în cadrul unităților de producție din Ramnicu Vâlcea.

Integrare:
În calitate de nou angajat veți beneficia de suport printr-un program de integrare profesională care va urmari, printre altele, facilitarea procesului de adaptare, instruirea și coordonarea inițială la locul de muncă.

Candidatul ideal

Candidatul ideal posedă cunoștințe profesionale solide, este pasionat de domeniul în care s-a specializat, persoană orientată spre cunoaștere și bine motivată să își dezvolte cariera în cadrul unităților de producție din Rm. Vâlcea.

Descrierea jobului

Misiunea postului:
Deserveste, supravegheaza, verifica si exploateaza instalatiile conform instructiunilor de lucru.

Descrierea companiei

Societatea OLTCHIM este producator de polioli polieteri, produse clorosodice, propilen glicol și oxo-alcooli.

Sustinută de peste 50 ani de experiență, cercetare si inovare, OLTCHIM S.A. a dovedit flexibilitate si adaptabilitate pe linie tehnologică pentru a oferi în permanență produse, servicii și asistență tehnică competitive pe plan internațional.

OLTCHIM S.A. este companie publică, listată la Bursa de Valori București.

Articolul precedentȘcoala de vară 2018 la Vâlcea !
Articolul următorCupa Imnului la fotbal