Un şofer în vârstă de 24 de ani, din Drăgăşani, judeţul Vâlcea, a rămas fără permisul de conducere şi s-a ales cu o amendă după ce a fost depistat pe un drum din judeţul Olt, conducând cu o viteză peste limita legală admisă.

Potrivit IPJ, tânărul ce conducea un autoturism cu viteza de 127 de km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 50 de km/h, pe drumul județean DJ 546, în comuna Verguleasa.

„Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile”, transmite IPJ Olt

De asemenea, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din oraşul Potcoava, a fost depistat  pe strada Pitești, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 127 de km/h, pe un sector de drum unde limita maximă de viteză este de 50 de km/h.

Şoferul s-a ales cu amendă în valoare de 1450 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 de zile.