În data de 07.02.2019, în jurul orei 18.35, poliţiştii locali ai dispeceratului Direcţiei Poliţiei Locale a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea au observat prin intermediul sistemului de supraveghere şi monitorizare a municipiului un autoturism cu numere de Sibiu care a intrat pe banda destinată taximetriştilor din cadrul staţiei situată pe strada Ştirbei Vodă, în vecinătatea Complexul Winmarkt.

Ajuns pe trecerea de pietoni, acesta a încercat în repetate rânduri să treacă peste bila montată ca  mijloc de siguranţă pentru trecători, manevrele fiind făcute printre numeroşii pietoni de la acea oră de vârf din Râmnicc, pe care i-a pus într-un real pericol.

Ulterior, conducătorul autoturismului a părăsit banda destinată taximetrelor prin încălcarea stâlpişorilor delimitatori.

Operatorii dispeceri au direcţionat imediat echipajul mobil al Serviciului Supraveghere, Fluidizare Trafic şi Intervenţie, care a identificat conducătorul auto, acesta fiind sancţionat pentru faptele comise, conform prevederilor legale în vigoare.

Articolul precedentTrubaduri în fulgi de nea
Articolul următorÎncep lucrările la sala de sport a Liceului Sanitar ”Antim Ivireanul”