Accident rutier grav pe DN 7, la km 181, in comuna valceana Bujoreni ! Doua TIR-uri au intrat in coliziune, soferii ramanand incarcerati.

Din primele constatari, un TIR, condus de un sofer de 51 de ani din Timisoara, care se deplasa dinspre Sibiu catre Ramnicu Valcea a derapat si a patruns pe contrasens intrand in coliziune frontala cu alt TIR,condus de un barbat de 39 de ani din Carei.

Traficul a fost blocat pentru eliberarea carosabilului, dupa care s-a circulat alternativ pe banda Sibiu – Ramnicu Valcea.

Unul dintre autotrenuri este incarcat cu bere, iar celalalt cu ambalaje.

Un sofer a fost extras de SMURD si preluat de Ambulanta, constient. Celalalt conducator auto a fost scos din masina cu leziuni multiple, ambii fiind transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea.

In prezent se lucreaza pentru remorcarea celor doua camioane cu doua utilaje de tractari.

Update : Din primele informatii se pare ca cei doi soferi sunt în stare destul de gravă. Interventia echipelor de descarcerare a fost destul de dificila si a durat mult. La fata locului au fost prezenti si cei de la Jandarmerie care pazesc locul,  unul dintre camioane fiind plin cu lazi de bere.

Articolul precedentSe întrerupe apa potabilă în municipiul Râmnicu Vâlcea !
Articolul următorZiua mondială de prim ajutor 8 septembrie 2018 – sarbatorita si la Valcea