Start Maratonul Olteniei, ediția 2018, astazi !  Cea de- a sasea editie a inceput în forță, in prezenta autorităților locale și a partenerilor.

,,Maratonul Olteniei”, cea mai puternică acţiune sportivă şi umanitară din Vâlcea, a ajuns la ediţia a VI-a! În perioada 25-26 august, iubitorii sportului în aer liber îşi testeaza abilităţile de maratonist pe parcursul a cinci probe de MTB şi Trail Run. Ediţia din acest an vine şi cu noutăţi organizatorice, cea mai importantă fiind posibilitatea oferită concurenţilor de a stabili singuri cărei cauze sociale donează contravaloarea taxei de participare.

Sâmbătă şi duminică, in Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea, in traditionala manifestare ce propune alergătorilor şi bicicliştilor amatori trasee diferite ca lungime şi dificultate, din jurul Râmnicului, pasionatii sportului si- au dat din nou intalnire. Noutatea absolută o reprezinta in acest an introducerea maratonului, pe o distanţă de 42 de km.

Vor fi prezenti peste 700 de participanţi, din ţară şi din străinătate iar banii colectati din taxa de participare vor fi donati  donaţi pentru trei cauze sociale.

Articolul precedentVasile Stamatie, medalii pentru Valcea, la caiac, la 57 de ani !
Articolul următor„Istoria in miniatura”, proiect unic in Romania