Foaierul sălii de spectacole al Consiliului Judeţean Vâlcea a devenit neîncăpător pentru sutele de colindători care au poposit la Consiliul Judeţean. 

Preşedintele Constantin Rădulescu i-a primit cu ceai cald şi cozonac şi i-a răsplătit cu cadouri pe toţi cei care l-au colindat, după datina străveche.

Superbele colinde şi glasurile celor care le interpretau le-au reamintit celor prezenţi de frumuseţea Sfintelor Sărbători de iarnă, de tradiţii şi de copilărie.

„Mulţumim cetelor de colindători care ne-au călcat pragul, pentru bucuria pe care ne-au adus-o, pentru emoţia transmisă şi pentru efortul de a transpune în actualitate obiceiurile păstrate din bătrâni.

A fost pentru mine o deosebită plăcere să îi văd şi să îi ascult. Mi-au amintit de copilărie, de bunici şi de frumuseţea sărbătorilor din vremea copilăriei mele.

Prin superbele lor colinde, ne-au transmis nu doar urări, ci şi multă căldură şi bucuria de a duce mai departe tradiţia zonelor pe care le reprezintă.

Eu le mulţumesc, încă o dată, tuturor, îi încurajez să ducă mai departe aceste tradiţii, care ne amintesc de origini şi de frumuseţea datinilor strămoşeşti şi le urez, la rândul meu, să se bucure de liniştea şi căldura acestor Sfinte Sărbători împreună cu familiile lor şi să întâmpine Noul An sănătoşi şi fericiţi!” – Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

Articolul precedentLicitaţie pentru brazi de Crăciun la Drăgăşani
Articolul următorO zi plină pentru ajutoarele lui Moş Crăciun !