Polițiști din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au depistat și reținut, pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, un tânăr bănuit de comiterea unei infracțiuni de agresiune sexuală.

Polițiștii au reținut un tânăr in varsta de 17 ani, din Râmnicu Vâlcea, bănuit că ar fi agresat sexual o fetiță de 8 ani.

In cursul zile de 21 august, polițiștii au fost sesizați de un bărbat din municipiu cu privire la faptul ca fiica sa ar fi fost agresată sexual de o persoană necunoscută, în timp ce se juca în spatele blocului în care locuiește. Din verificări se pare că minora se afla pe o bancă, când tânărul s-ar fi apropiat de ea și ar atins-o în mod indecent, după care ar fi fugit.

Investigațiile au fost demarate imediat, polițiștii din teren reușind identificarea și depistarea persoanei bănuite imediat după comiterea faptei, acesta fiind și reținut pentru 24 de ore.

Persoana urmează să fie prezentata Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea luării unei măsuri preventive.

Articolul precedentBarbatul din Barbatesti, disparut in urma cu cateva zile, a fost gasit, in siguranta
Articolul următorManagerul Teatrului Anton Pann, Adrian Roman, va parasi institutia