Dupa ce săptămâna trecută jandarmii vâlceni au descoperit 2 tineri ce dețineau substante interzise asupra lor, pe 2 septembrie 2018 a fost rândul unui tânăr de 27 de ani să fie prins de către jandarmi.

O patrula de jandarmi aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza cartierului Ostroveni, a observat un tanar care avea un comportament suspect.

Aceștia au procedat la legitimarea și executarea controlului corporal preventiv, ocazie cu care au descoperit asupra tânărului două bile de staniol în care erau introduse resturi vegetale de culoare verzui-maro, ce prezentau un miros înțepător, precum și o rolă de hârtie de culoare maro, având ca scop confecționarea țigaretelor.

Tânărului i-au fost întocmite actele de sesizare conform Legii 143/2000 art. 4 ,,Cultivarea,producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărararea sau deținerea de droguri pentru consum propriu, fără drept.’’

Actele întocmite de jandarmii vâlceni, cât și obiectele găsite asupra bărbatului au fost înaintate către Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea în vederea continuării cercetărilor.

Articolul precedentZilele orasului Horezu 2018
Articolul următorSurprinși de jandarmii vâlceni în timp ce sustrăgeau capace de la mașini