Avem convingerea că și cei mai tineri dintre noi au auzit sau au văzut la televizor celebrele personaje Tanța și Costel din sketch-ul cu același nume, personaje ce au interpretate de marii actori Coca Andronescu și Octavian Cotescu.

Lehliu, Medgidia, Crevedia, Babadag… pe ruta aceasta umbla zilnic un serios achizitor de vite pe nume Costel. Într-o zi, într-o gară, întâlnește o fată serioasă, Tanța, casieriță la alimentară. După 5 minute de discuții la un mic și la o bere, cei doi oameni foarte serioși constată cât de asemănătoare le sunt principiile de viață și decid să se căsătorească.

Cu această convingere a readucerii în memorie a celor două personaje a plecat la drum și regizorul spectacolului – Bogdan Tudor Pelerin.

Împreună cu doi actori, unul foarte cunoscut publicului vâlcean- Radu Constantinov și o mai tânără actriță, dar foarte talentată- Nicole Burlacu,  cu scenograful Bogdan Spătaru, cu un videoproiecționist si cu o echipă tehnică în spate, Bogdan a hotărât să realizeze acest spectacol, sesizând foarte corect nevoia publicului pentru comedie.

Așa a ieșit la rampă ”Tanța și Costel” după „Iubirea e un lucru foarte mare” de Ion Băieșu, spectacol a cărui premieră va avea loc joi de 20 decembrie, de la ora 19.00, Sala Studio a Teatrului Anton Pann.

 

 

Articolul precedentȘcoli închise și mâine în județul Vâlcea
Articolul următorSpectacol în Scuarul Mircea cel Bătrân: ”Vine, vine Moş Crăciun!”