????????????????????????????????????

În perioada 22 octombrie – 2 noiembrie, SC ETA SA efectuează probe în municipiul Râmnicu Vâlcea cu un autobuz Mercedes Citaro NGT, cu alimentare cu gaz natural comprimat, în contextul intenţiei acestei societăţi de înnoire a parcului auto cu autovehicule moderne, confortabile şi cu emisii scăzute de CO2.

Autobuzul va circula pe mai multe din traseele ETA din municipiul Râmnicu Vâlcea, după orarul deja stabilit pentru acestea, iar călătoriile cu acest mijloc de transport sunt gratuite.

Astfel de autobuze au circulat în regim de probe şi în municipiul Bucureşti, la începutul lunii octombrie, pe traseele Societăţii de Transport Bucureşti SA.

Autobuzul are o lungime de 12 m, cu o capacitate de 66 de călători în picioare, 26 pe scaune, două fotolii rulante şi este dotat cu prize USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile.

Călătorii din Râmnicu Vâlcea care vor utiliza acest mijloc de transport pe perioada de probe sunt rugaţi să îşi exprime părerea prin intermediului formularului de pe pagina ”Contact” a site-ului SC ETA SA (www.eta-bus.ro), opiniile colectate urmând să fie analizate de un grup de lucru constituit din specialişti ai societăţii împreună cu reprezentanţii producătorului.

Articolul precedentZilele „Dumitru Drăghicescu” la Biblioteca Județeană
Articolul următorHerning-Ikast Handbold (Danemarca) – S.C.M. Rm. Vâlcea