Un băiat în vârstă de 15 ani, din Drăgăneşti-Olt, şi o fată în vârstă de 12 ani, din Drăgăşani, ambii daţi dispăruţi de familii, au fost găsiţi de poliţişti în Craiova, unde se aflau împreună.

Cei doi iubiţi au plecat fiecare de la locuinţa părinţilor, noaptea trecută, şi cel mai probabil şi-au dat întâlnire în Craiova. Familiile le-au anunţat dispariţia la Poliţie.

„La data de 02 noiembrie a.c., orele 23,00 un bărbat din oraşul Drăgăneşti-Olt, a sesizat organele de poliţie despre faptul că, fiul său în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu în cursul serii și nu a mai revenit. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, desfăşurând activităţi de căutare a minorului.  La data de 03 noiembrie a.c., orele 6.30 un bărbat din municipiul Drăgăşani, a sesizat organele de poliţie despre faptul că, fiica sa în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliu în jurul orelor 5.00 și nu poate fi găsită”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma activităţilor informativ operative desfăşurate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, cei doi minori au fost găsiţi pe raza municipiului Craiova, judeţul Dolj, aceştia fiind împreună în momentul depistării.

„Cei doi minori au fost duşi la sediul Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt, fiind încredinţaţi părinţilor. De asemenea, cei doi nu au fost victima vreunei infracţiuni”, a mai declarat Grigorescu.