Un tânăr în vârstă 18 ani a fost lăsat să moară chiar de prietenii lui. Aceștia au făcut accident, s-au speriat și au fugit, abandonându-l pe băiat. S-a întâmplat în județul Vâlcea.

Un tânăr de doar 18 ani din județul Vâlcea a murit într-un cumplit accident rutier, după ce prietenii acestuia s-au speriat și l-au abandonat în mașina distrusă. Mai mult decât atât, potrivit unor surse, prietenii băiatului – înainte de a fugi – l-au mutat pe acesta pe scaunul șoferului pentru a induce în eroare autoritățile.
Potrivit informațiilor oferite de către anchetatori, în mașina se aflau cinci tineri, iar tragedia s-a produs după ce șoferul autoturismului a pierdut controlul direcției de mers din cauza vitezei excesive. Mașina s-a lovit de un cap de pod și a căzut într-o prăpastie de cinci metri. 

La aproximativ două ore de la incident, un șofer l-a găsit pe băiat și a alertat autoritățile. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața băiatului.

Cei patru tineri care l-au abandonat pe băiat au fost găsiți și reținuți de către autorități. Aceștia sunt acuzați de fugă de la locul accidentului și ucidere din culpă. 

 

 

Articolul precedentRomânia își amintește astăzi de Râmnicu Vâlcea
Articolul următorPremierul Orban despre deschiderea școlilor: Totul depinde de evoluţia situaţiei epidemiologice