Structurile Ministerului Afacerilor Interne de la nivelul județului Vâlcea au efectuat, în sistem integrat, la sfârșitul săptămânii trecute, circa 150 de misiuni pentru prevenirea și combaterea criminalității și pentru a se asigura că cetățenii respectă prevederile ordonanțelor militare în vigoare pe perioada stării de urgență, a trnsmis Prefectura Vâlcea luni seara.

În urma activităților desfășurate, au fost verificate 1.100 de persoane, dintre acestea un număr de 186 fiind sancționate contravențional pentru nerespectarea dispozițiilor din ordonanțele militare privind izolarea la domiciliu și restricțiile de circulație. Valoarea totală a amenzilor aplicate în această perioadă se ridică la peste 330.000 de lei, la acestea adăugându-se și cinci sancțiuni, cu o valoare totală de 10.000 de lei, pentru fapte de natură economică. 

De asemenea, în ultimele 24 de ore, teritoriul județului Vâlcea a fost tranzitat de șase convoaie, în care au fost însoțite de către jandarmii vâlceni 52 de autovehicule, totodată angajații Inspectoratului Județean de Jandarmi Județean asigurând și măsurile de ordine publică în zona a șapte centre de carantină din județ. 

CENTRUL JUDEȚEAN DE COORDONARE ȘI CONDUCERE A INTERVENȚIEI