Una dintre cele mai de succes comedii, „Desculț în parc”, se va juca în această duminică, pe 9 ianuarie, la Cinema Geo Saizescu.

„Desculț în parc”, în regia lui Bogdan-Cristian Drăgan reconstruiește cu mult umor atmosfera New York- ului anilor ’60, prezentând un cuplu tânăr care, martor al unor răsturnări de situație incredible, încearcă sa ducă mai departe flacara iubirii.

Imagine

O comedie celebră în lumea întreagă ce aduce în fața publicului situații inedite care nu au mai fost jucate pe o altă scenă.

Numeroasele comedii, scrise de dramaturgul Neil Simon, jucate mai întâi pe scenele din Broadway, au fost traduse și reprezentate în întreaga lume, dobândind un loc important în repertoriul teatral universal din secolele XX și XXI.

În 1967 piesa a fost ecranizată într-o distribuție de excepție, în rolurile principale: Robert Redford și Jane Fonda.

Imagine

O montare inedită care aduce in fata publicului atmosfera acelor ani a fost realizată și la Râmnicu Vâlcea de regizorul Bogdan Cristian Drăgan, la Teatrul Ariel.

Gogu Preda îl interpretează pe Paul Bratter, un avocat casatorit recent.

Alături de el Mihaela Mihai, în personajul Corrie Bratter, soția lui Paul, care își dorește un singur lucru de la viață: să fie fericită, alături de Paul.

Împreună, cei doi învață cum să trăiască și să își păstreze vie dragostea, într-un apartament atipic, aflat la etajul cinci al unei clădiri fără lift.

Situații și replici pline de haz și înțelepciune sunt întâlnite la personajul Ethel, mama lui Corrie, interpretat cu umor de Cătălina Sima.

Imagine

Imagine

Piesa s- a bucurat încă de la prima reprezentație de un succes deosebit, iar unii dintre spectatori au revenit la acest spectacol chiar și de zece ori, au declarat ulterior.

O apariție bizară a lui Victor (interpretat de Gabriel Popescu) și răsturnări de situație neașteptate, care păstrează spiritul comediei scrise de Neil Simon, pot fi urmărite începând cu ora 18 00 la Cinematograful „Geo Saizescu”.

Imagine

Sursa: Realitatea de Valcea