Arya Concept Lounge din Râmnicu Vâlcea propune o seară romantică și surprize în Ziua Îndrăgostiților.

Situată în „micul centru cultural al Râmnicului”, (lângă Biblioteca Județeană, Casa Simian și Muzeul de istorie), locația găzduiește, începând cu ora 19 00, o seară de teatru, poezie și romantism.

Un spatiu elegant, primitor, care începând cu Valentine’ s day le propune vâlcenilor și turiștilor conceptul de succes al unui model aplicat în străinătate, teatrul de cafenea.

Și care propune publicului, printr- o atmosferă caldă şi prietenoasă, de cafenea artistică şi producţii spectaculoase, o întâlnire cu unii dintre cei mai îndragiți actori ai României.

Evenimentele vor debuta oficial vineri, 14 februarie cu un spectacol de poezie, pentru toate vârstele.

Invitat: actorul Adi Gheo, absolvent al Universității de Teatru și Film din București, cunoscut pentru roluri de excepție pe scena teatrului Elisabeta din București și apariții în filme și emisiuni de televiziune.

„Un spectacol conceput pentru o seară specială, petrecută alături de cei dragi. Un eveniment creat din pasiunea pentru oameni și frumos, creat pentru a promova teatrul de calitate și întâlnirile cu zâmbete, literatură și umor. Și surprize pentru spectatori”, spun organizatorii evenimentului.

Din distribuție vor face parte Adi Gheo și Mihaela Mihai.