Astăzi, 02.12.2020, am înregistrat la Primărie hotărârile Consiliului Local Râmnicu Vâlcea de la ședința ordinară din data de 26.11.2020, declară viceprimarul Râmnicului Virgil Pîrvulescu.

Printre cele mai importante hotărâri aprobate se numără reducerea cu 49% a impozitului pe clădiri pentru antreprenorii afectați de virusul COVID-19, aprobarea bugetului pentru achiziționarea tabletelor pentru elevii din municipiu, aprobarea studuiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiție „Extindere rețea gaze naturale în Municipiul Râmnicu Vâlcea” și modificarea statului de funcții al aparatului de specialitate al primarului, cu o reducere de aproximativ 20% a personalului. 

În fotografiile de mai jos puteți observa toate hotărârile adoptate în ședința ordinară a Consiliului Local din data de 26.11.2020.

Faptul că primarul, secretarul și consilierii locali PER și PSD au plecat din ședință nu ne împiedică să ne facem treaba. Noi am continuat ședința și am adoptat cele mai bune hotărâri pentru orașul nostru și pentru locuitorii săi.

În aceste condiții, v-aș ruga să decideți dumneavoastră cine face circ și cine muncește pentru dezvoltarea orașului Râmnicu Vâlcea.

Sursa: Virgil Pîrvulescu facebook

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentCu 110 km/h pe un sector de drum cu limită de 50 km/h
Articolul următorActorul Grig Chiroiu: Ești prea ocupat să mergi la vot?