Claudia Mihaela Banu, candidatul PNL Vâlcea pentru Senat, declară că acțiunile sale vor fi făcute în Senat în special în sprijinul femeilor, protecției acestora și al tinerilor.

VIDEO

https://www.facebook.com/100282584826243/posts/230312491823251/

Președintele PNL Râmnicu Vâlcea, care a ales implicarea în politică, după o carieră de succes într- un domeniu dedicat oamenilor, declară și faptul că „un aspect important îl reprezintă sensibilizarea angajatorilor cu privire la provocările cu care se confruntă mamele singure.”

Ascensiunea femeilor în societate și politică, un drum dificil. Și necesar, consideră candidatul candidatul județului Vâlcea pentru Camera Superioară a Parlamentului.

În campania sa Claudia Banu a promovat repectul pentru Vâlcea și cetățeni, lupta corectă, atenția pentru semeni și a încurajat implicarea civică și motivaţia comună.

Claudia Banu a susținut și că va promova în continuare egalitatea de gen și protejarea femeii, într- o societate influențată, din păcate, de stereotipuri și dezechilibru în concepții, de lipsă de respect între viața profesională și cea privată, lucruri pe care le- a remarcat și în campania electorală anterioară.

Vâlcea ani de- a rândul a fost forțată să accepte nedreptăți, lipsă de idei, mediocritate și superficialitate.” (…) 

Mai sunt trei zile de tăcere, Vâlcea! 
Pe 6 decembrie ne eliberăm împreună!
Votăm împreună!
PNL luptă cu tine, pentru tine și visele tale! Curaj, Vâlcea!” – Claudia Banu

Sursa: Realitatea de Valcea