De ziua sa, pe 30 iunie, muzicianul Bobiță Cătușanu își va surprinde, din nou, fanii cu una dintre ideile sale.

De această dată va organiza la Râmnicu Vâlcea un concert grandios, o premieră în România, declară artistul vâlcean: un concert „Antract” cu sunet 3D.

Imagine
 
Concertul, transmis live, va oferi fanilor săi prilejul de a asista la un show de lumini spectaculoase și un decor modern, de dimensiuni impresionante: o scenă piramidală, 360 de grade, sunet 3 D.

8 camere 4K, doua drone si o cameră 360 de grade care va culisa pe un cablu de 40 m vor face posibilă transmisiunea live.

Este pentru prima dată în România când se va folosi tehologia de sunet 3D, o tehnologie care dă senzația spectatorilor că vor fi prezenți pe scenă, a declarat artistul.

Sunetul 3D este produs prin intermediul unei tehnici ce stă la baza sunetelor 3D și își are originea în proiectarea theatrophone-ului,  dispozitivul telefonic inventat de inginerul francez Clement Ader, prin intermediul căruia erau difuzate piesele de teatru și operă în Paris la finalul anilor 1800. 

Spectacolul va începe la ora 21 00.

În anul 2011 Bobiță Cătușanu, alături de doi fotografi râmniceni, Eugen Belivac şi Cătălin Colniceanu au surprins satul vâlcean, realizând o expoziţie de fotografie tridimensională, „etno 3D”.

 

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentTrafic intens pe A2 București- Constanța, în acest weekend
Articolul următorViceprimarul Râmnicului felicitat cu prilejul zilei de naștere