Viceprimarul Râmnicului, Virgil Pîrvulescu, prezintă un nou raport de activitate, în calitate de viceprimar al Municipiului Râmnicu Vâlcea. 

Virgil Pîrvulescu anunță solicitarea convocării unei ședințe extraordinare care să aibe ca subiect și înființarea unei societăți comerciale care să gestioneze Parc Industrial Sud, proiect ce urmează a fi demarat.

O nouă săptămână de muncă se încheie astăzi, astfel că vă prezint raportul meu de activitate, în calitate de viceprimar al Municipiului Râmnicu Vâlcea. Colegul meu, Andrei Gheorghiu, a fost și săptămâna aceasta în izolare, astăzi fiind ultima zi. De luni acesta se întoarce la serviciu.
Așadar, iată raportul de activitate pentru această săptămână:

Am primit în audiență 5 cetățeni cu care am discutat despre inechitațile privind acordarea locuințelor sociale, anveloparea blocurilor și lucrărilor de investiții la rețeaua de apă și canal
Am solicitat, alături de colegii mei din Alianța pentru Râmnic, convocarea unei ședințe extraordinare prin care să hotărâm asupra principalelor direcții de dezvoltare ale orașului Râmnicu Vâlcea:
1. Înființarea unei societăți comerciale care să gestioneze Parc Industrial Sud, proiect ce urmează a fi demarat;
2. Aprobarea studiului de fezabilitate care să stea la baza constuirii noii centrale termice în cogenerare;
3. Solicitarea unui raport prin care Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea să prezinte situația privind numărul și condițiile în care s-au acordat locuințele sociale.

Deși îndeplinim toate condițiile legale, nici această ședința nu a fost convocată de secretar. Din păcate, lentoarea cu care funcționează instituțiile statului în această speță nu face decât să întârzie procesul de dezvoltare al orașului și eforturile noastre pentru soluționarea problemelor cetățenilor.

Sperăm ca instituțiile abilitate să-și facă treaba, pentru a ne permite și nouă să dezvoltăm Râmnicu Vâlcea, așa cum ne dorim.

Un weekend frumos!- Virgil Pîrvulescu

Viceprimarii Râmnicului, Virgil Pîrvulescu și Angrei Gheorghiu și- au anunțat și prezența în teren, pentru a se întâlni și a sta de vorbă cu cetațenii orașului.

În același timp, reiterând dorința de dezvoltare a orașului și transparența acțiunilor dedicate Râmnicului, au declarat că vor continua expunerea acțiunilor și deciziilor, în mediul online, la finalul fiecărei săptămâni.

Sursa: Realitatea de Valcea