Candidatul PNL Vâlcea pentru funcția de primar al Râmnicului, Virgil Pîrvulescu, le transmite râmnicenilor să iasă la vot.

Virgil Pîrvulescu spune că a votat astăzi pentru un oraș dezvoltat și pentru un viitor prosper în Râmnicu Vâlcea.

Imagine

M-am decis să candidez la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea când mi-am dat seama că cei doi copii ai mei nu vor să se întoarcă acasă, pentru că acest oraș nu le oferă nimic. Acela a fost momentul în care am hotărât să cobor din tribună și să intru în teren, să vin să fac treabă și să transform acest oraș într-unul din care tinerii noștri nu vor mai fi nevoiți să plece.

Acum este timpul ca și dumneavoastră să faceți același lucru! Dragi locuitori ai orașului Râmnicu Vâlcea, ieșiti la vot! 

Ieșiți la vot pentru voi, pentru copiii voștri, pentru prietenii voștri plecați prin alte părți, în căutarea unui trai mai bun. Ieșiți la vot pentru orașul pe care cu toții îl iubim și care moare pe zi ce trece, sub ochii noștri. Ieșiți la vot pentru dezvoltare, prosperitate și transparență în Administrația Publică Locală din Râmnicu Vâlcea. 

Prin vot arătăm tuturor că acesta este orașul nostru și că noi, cetățenii de rând, suntem cei care îi decid viitorul. Acesta este momentul în care puteți fi eroii care luptă pentru binele acestui oraș. Prin vot arătăm tuturor că vrem o schimbare pentru viitorul nostru în Râmnicu Vâlcea.

Eu am votat astăzi pentru un oraș dezvoltat și pentru un viitor prosper în Râmnicu Vâlcea. Ieși și tu la vot!- Virgil Pîrvululescu

 

Sursa: Realitatea de Valcea