In perioada 3-8 septembrie 2018, orasul ceramicii, Horezu, va imbraca din nou haine de sarbatoare. La cea de-a XIV-a editie, administratia locala a pregatit manifestari diverse, pentru toate gusturile.

Astfel, miercuri, 5 septembrie 2018, la Sala de spectacole a Casei de Cultură „Constantin Brâncoveanu” Horezu, de la orele 14,00, are loc sedința festivă a Consiliului local Horezu, urmată de simpozionul „Suflet de Horezean”.

Vineri, 7 septembrie 2018, in centrul orașului Horezu, de la orele 20,00 – spectacol artistic cu Taraful Cromatic Band.

Sâmbătă, 8 septembrie 2018, tot in centrul orașului Horezu, de la orele 08,00 – 21,00 – Târg de meșteșuguri tradiționale; de la ora 11, 00 – Parada portului popular românesc însoțită de fanfară, urmata de deschiderea oficială si alocuțiuni rostite de invitați.

Premierea cuplurilor care aniversează 50 de ani și 60 de ani de la căsătorie și a tinerilor elevi care au obținut rezultate deosebite la examenele de capacitate și bacalaureat va completa programul de deschidere.

De la ora 13,00, incepe in centrul orasului programul folcloric susținut de ansamblurile invitate, iar de la ora 19,00, are loc premierea câștigătorilor competițiilor sportive: fotbal, șah, tenis de câmp, table.

Seara, de la ora 20.00, spectacol extraordinar cu Elena Ghitulescu, Giliana Radoi si grupul Bamby. Sarbatoarea horezenilor se va incheia la ora 23,00, cu un foc de artificii.

 

Articolul precedentParteneriat muzeu – tabere la Valcea !
Articolul următorTânăr surprins având asupra lui substante interzise în Râmnicu Vâlcea