Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a rețelei PEHD D 355 mm din Știrbei Vodă cu rețeaua  OL D 500 mm din Carol I , cat si PEHD D 110 mm din Gabriel Stoianovici și Pătrașcu Voda , unele zone din Ramnic vor avea oprita apa potabila, dupa cum urmeaza:

În data de 19.07.2018  între orele 900 – 1800 se  va  întrerupe  furnizarea de apa   potabila  la consumatorii  existenti  în municipiul Rm Vâlcea pe strada Carol I (de la Episcopie până la Mall ) , strada Popa Sapcă , strada Al. Boicescu , strada cpt. Negoescu , strada Col. Bădescu , strada Pinilor, strada Gabriel Stoianovici , strada Pătrascu Vodă , strada Știrbei Vodă (de la Carol I până la Parc Zăvoi)  și imobilele din Cartierul Zăvoi  .

În această perioada orară echipele  de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru remedierea situației neplacute în cel mai scurt timp posibil.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea certificați prin buletine de analiză a apei în sectiunea de intervenție ( înainte  și după spalarea rețelei ) angajații  APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate .

APAVIL recomandă și consumatorilor afectați, ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării apei  .

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către   APAVIL  SA  în urma unor solicitari scrise  ale beneficiarilor ,confirmate de specialiștii societății.

Articolul precedentConcert extraordinar la Ramnicu Valcea
Articolul următorBani din Fondul de Intervenție pentru infrastructura vâlceană !