Consilierii locali PNL vin cu soluții în sprijinul producătorilor agricoli locali. Consilierii vor propune organizarea de piețe volante în Râmnicu Vâlcea, în jurul piețelor închise, pentru a permite desfacerea produselor de către producătorii locali, care nu au altă variantă, în ședința de luni a Consiliului. Declarațiile au fost făcute de Virgil Pîrvulescu.

De luni, piețele vor fi închise pentru a stopa răspândirea virusului care ne-a schimbat total viața, COVID-19. Această decizie îi afectează, în primul rând, pe producătorii agricoli care nu mai au unde să-și expună și să-și vândă marfa.

Tocmai din acest motiv, luni, în ședința de Consiliu Local, vom propune organizarea de piețe volante în Râmnicu Vâlcea, în jurul piețelor închise, pentru a permite desfacerea produselor de către producătorii locali, care nu au altă variantă. Astfel, pe timpul zilei, agricultorii își vor putea vinde marfa în continuare, iar pe timpul nopții aceasta va fi depozitată, în siguranță, în interiorul piețelor închise, ca până acum.

 Nu ne vom opri decât în momentul în care această inițiativă se va transforma în realitate. Ne-ați trimis în Consiliul Local pentru a vă reprezenta interesele, iar noi, consilierii locali PNL și USR PLUS, exact asta vom face.

Dragi râmniceni, vă invit ca în perioada următoare să ne cumpărăm alimentele de la producătorii locali, care muncesc zi de zi pământul și care, în această perioadă, sunt greu încercați. 

Haideți să fim solidari și să ne ajutăm semenii, prin simplul gest de a le cumpăra legumele și fructele, pe care nu au unde altundeva să le vândă. Doar împreună și ajutându-ne în aceste timpuri grele putem trece mai ușor peste această criză.

Vă vom ține la curent, în perioada următoare, cu inițiativa noastră de a organiza piețe volante în Râmnicu Vâlcea! O seară liniștită!- Virgil Pîrvulescu

Sursa: Realitatea de Valcea