In aceasta dimineața a fost convocat,în ședință ordinară, Colegiul Prefectural Vâlcea. In cadrul discutiilor s- a solicitat reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Vâlcea informarea cu privire la calitatea apei de la Vaideeni precum și la măsurile intreprinse de aceștia spre a nu fi probleme la consumul apei din fântâni.
În cadrul ședinței directorul adjunct al Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vâlcea, a prezentat „Raportul de activitate al Direcției în primele 5 luni din anul 2018”.
In urma activității intreprinse de către această instituție,până în prezent, județul Valcea nu a avut probleme deosebite din punct de vedere sanitar-veterinar.
Tot în cadrul ședinței s- a solicitat reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Vâlcea ,să informeze autoritățile in ceea ce privește calitatea apei de la Vaideeni și măsurile intreprinse de aceștia spre a nu fi probleme la consumul apei din fântâni.
S-a decis și ca la ședința de Colegiu Prefectural din luna iulie să se abordeze problematica distrugerilor cauzate de către animalele salbatice,pentru culturile agricole ale cetâțenilor.
IPJ Vâlcea va prezenta o informare referitoare la masurile luate pentru prevenirea fenomenului taximetriei ilegale,pentru trimestrul al II-lea al anului curent.

Articolul precedentMinistrul Apelor și Pădurilor a evaluat pagubele din Vaideeni !
Articolul următorLucrările de modernizare din zona “Ferdinand”, la final