Peste 1100 de gospodării din Râmnic vor fi racordate la rețeaua de gaze naturale printr-un proiect finanțat prin PNI „Anghel Saligny” 

Primarul din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău a semnat în această săptămână Contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul „Extinderea rețelei de gaze naturale în Municipiul Râmnicu Vâlcea”.

Investiția are o valoare de 24.636.937,90 lei și este finanțată în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”. 

Sunt anunțate 4 luni pentru proiectare (la care se adaugă perioada necesară obținerii avizelor pentru autorizația de construire) și 18 luni pentru realizarea lucrării. 

Rețeaua de alimentare cu gaze naturale se va extinde cu 36 de kilometri pe 60 de străzi din cartierele Ostroveni, Troianu, Copăcelu, Căzănești, Stolniceni, Râureni, Goranu, Dealul Malului, Colonia Nuci, Buda-Poenari, Știrbei Vodă, în beneficiul a peste 1100 de gospodării, a declarat reprezentantul Râmnicului.

Sursa: Realitatea de Valcea

Articolul precedentTrafic oprit, până în a doua jumătate a lunii februarie, pe DN 57, la limita județelor Mehedinți- Caraș-Severin
Articolul următorDrumul care permite accesul către Hidrocentrala Lotru-Ciunget, afectat de ploi