O tânără de 25 de ani a murit, iar alte cinci persoane, dintre care două în stare gravă, au ajuns la spital, sâmbătă după-amiază, în urma coliziunii între un autoturism şi o autoutilitară, pe DN 7, în localitatea Racoviţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, trei dintre victime au fost găsite inconştiente.

„În urma producerii accidentului au rezultat trei victime inconştiente, încarcerate în autoturism. În autoutilitară sunt trei persoane, doi adulţi şi un minor, conştienţi şi cooperanţi. Victimele încarcerate au fost extrase rapid de către echipajele operative şi au fost predate echipajelor medicale. Doi adulţi şi un minor cu politraumatisme au fost preluaţi de echipajul SAJ şi au început deplasarea către UPU Sibiu cu un echipaj SAJ Sibiu. Din autoturism o victimă este conştientă, una semi-conştientă şi una inconştientă. Victima inconştientă de sex feminin nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi, din păcate, a fost declarată decedată”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, care fac cercetări pentru a stabili cauzele accidentului, au precizat că traficul este blocat total în zonă.

AGERPRES

Articolul precedentPREMIERUL CIOLACU – ÎN LOCALITĂŢILE AFECTATE DE INUNDAŢII DIN GALAŢI: MULŢUMESC FORŢELOR DE INTERVENŢIE
Articolul următorLIVERPOOL, VICTORIE LA LIMITĂ, ÎN DEPLASARE, CU CRYSTAL PALACE, ÎN PREMIER LEAGUE