Consilierii judeţeni, convocaţi în şedinţă extraordinară, timp de trei minute. Pentru obţinerea a două proiecte cu finanţare europeană care vor permite achiziţionarea de aparatură de înaltă performanţă, pentru unităţile care funcţionează în regim de ambulatoriu. Finantarea europeana este destinata populaţiei din Regiunea Sud-Vest Oltenia.

Cum termenul pentru întocmirea documentaţiei este foarte scurt, consilierii judeţeni au fost convocaţi astazi, într-o şedinţă extraordinară.

50 de miliarde lei ar putea fi alocate judetului Valcea prin intermediul a două proiecte cu finanţare europeană, de asigurare a accesului la serviciile de sănătate, în regim ambulatoriu, pentru populaţia din Regiunea Sud-Vest Oltenia.

Odata acceptate, proiectele ar permite achiziţionarea aparaturii de înaltă performanţă, pentru unităţile care funcţionează în regim de ambulatoriu.

24 de consilieri judeţeni, din cei 33, au fost prezenţi la şedinţa Consiliului Judeţean Vâlcea.

Dacă în unităţile medicale vâlcene s-a mai achiziţionat aparatură performantă, ambulatoriul spitalelor a rămas mult în urmă, motiv pentru care s-a apelat la finanţarea europeană, a declarat presedintele CJ Valcea, Constantin Radulescu.

Articolul precedentArma detinuta ilegal de un barbat din Horezu
Articolul următorCaravana Smart Start USA, la Valcea