Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a avut o întâlnire cu reprezentanţi ai transportatorilor vâlceni care efectuează curse regulate în cadrul Programului de transport public judeţean.

Discuţiile purtate cu transportatorii vâlceni au fost unele de principiu şi au vizat atât problemele cu care se confruntă transportatorii, cât şi viitorul Program de transport public judeţean de persoane prin curse regulate.

„Întâlnirea de astăzi cu reprezentanţii Asociaţiei Transportatorilor Rutieri de Persoane din judeţul Vâlcea se înscrie în seria dialogurilor cu partenerii noştri, despre care vă vorbeam la începutul acestui an, parteneri cărora vrem să le înţelegem problemele, pentru a găsi împreună soluţiile cele mai bune şi care să fie acceptate de toate părţile implicate.

În cazul de faţă, am discutat despre ce ar trebui modificat, în viziunea transportatorilor, în viitorul nostru Program de transport public judeţean de persoane, dar şi despre disponibilitatea noastră de a-i susţine, în condiţiile legii, în demersurile de corelare a cadrului legislativ în domeniu, cu realităţile cotidiene din activitatea de transport public de persoane.

Şi fiindcă astăzi am avut doar unele discuţii de principiu, pentru a ne pune de acord asupra demersurilor pe care trebuie să le întreprindem, în scopul identificării celor mai bune soluţii de rezolvare a problemelor din acest sector de activitate, am stabilit să ne revedem, în aceeşi formulă, săptămâna viitoare, la o dată pe care o vom anunţa, în timp util, partenerilor noştri de dialog”.

Constantin Rădulescu, preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

Articolul precedentFermierii sunt atenționați cu privire la respectarea programărilor !
Articolul următorPrimăria achiziţionează noi containere închise pentru colectarea deşeurilor